Previous slide
Next slide

VvE Beheer in Aalsmeer

Wanneer u op zoekt bent in Aalsmeer naar een professionele VvE beheerder, dan bent u bij DK VvE Beheer aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring op het gebied van VvE Beheer in Aalsmeer zijn wij een goede partner voor uw VvE. Wij zijn een onafhankelijk beheerder en behartigen de belangen van alle eigenaars. Tevens ondersteunen en ontzorgen wij het bestuur van de VvE.

Wij onderscheiden ons in Klantgerichtheid, Betrouwbaarheid, Betrokkenheid, Betaalbaarheid en Transparantie. Bij ons geldt: Afspraak is afspraak. Wij behandelen u zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Onze dienstverlening in Aalsmeer bestaat uit Administratief, Financieel en Technisch Beheer.

Door een gestructureerde, planmatige aanpak van het beheer van uw VvE in Aalsmeer zal een door ons beheerde VvE altijd voldoende middelen hebben, om het noodzakelijke planmatig onderhoud tijdig te laten plaatsvinden. Hierdoor woont iedere eigenaar met plezier in een goed onderhouden gebouw in Aalsmeer.

Onze beheervergoeding voor VvE beheer in Aalsmeer is heel betaalbaar. Hebt u belangstelling voor onze diensten in Aalsmeer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ook is het mogelijk om direct een afspraak te maken. Wij komen graag bij u langs.